Off Grid Sistem

title


Şebekeden Bağımsız (Off-Grid) Güneş Enerjisi Sistemi

Bu kapsam da herhangi başvuru yapmanıza gerek yoktur. Fakat şebekeden bağımsız bir kurulum düşünüyorsanız bu durumda Güneşin her mevsim aynı şekilde üretmeyeceğini hatırlatırız. Ayrıca yalnızca güneş panelleri ile geceleri Enerjisiz kalırsınız.  Bu durumda Akü ihtiyacınız doğar. Yani Hibrit bir sisteme ihtiyacınız vardır. Bu sistemde üretilen enerji önce Aküye gider daha sonra ise Inverter denen cihazdan alternatif akıma dönüşerek evinizin sigorta kutusundan giriş yapar.  Bu şekilde dilerseniz spesifik olarak bir cihazıda çalıştırabilirsiniz. Mesela yalnızca evinizdeki lambalar Güneş Enerjisi ile çalışabilir. Yada yalnızca Buzdolabım çalışsa yeter derseniz bu da mümkündür. Böyle sistemlerde dikkat etmeniz gereken en önemli kalem Akülerdir.

Firmamız yalnızca çok yüksek kaliteli Akü sistemleri ile çalışmaktadır. Çalıştığımız Akü (Depolama sistemleri) en az 5 Yıl garantilidir. Üst segment Li-Ion bataryalarımız ise 12-15 Yıl garantilidir. Diğer Akü sistemleri ise yalnızca 1-2 Yıl garantilidir. 

Tüm çatı sistemlerine uygulanabilir anahtar teslim çözümlerimizle güneşten elektrik üretmeyi dilerseniz hemen başlayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz ekibimiz ile iletişime geçiniz